Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Kατερίνα Καραβάτου-Kρατερος Κατσούλης!


1. Αγαπημενη παρουσιάστρια , καθιερωθηκε μεσα σπο την εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι», οπου για καποια χρονια μας κρατησε συντροφιά, με τα πιο hot νέα της πόλης. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή και θαρραλέα Αιγόκερω, με τεράστια ενέργεια, που δύσκολα παρεκκλίνει του στόχου και της πορείας που έχει χαράξει. 
Η Αφροδίτη της στο ζώδιο του Υδροχόου είναι υπεύθυνη για την ηρεμία, την ψυχραιμία, την ευσυγκινησία, το χιούμορ, τη γοητεία που αποπνέει.
Αυτος ο συνδυασμος Ηλιου-Αφροδιτης (Αιγοκερου-Υδροχοου), προσπαθει να παντρεψει δυο συγκρουόμενες φύσεις. Από τη μια έχουμε ένα οργανωτικό,συντηρητικο και φιλόδοξο Αιγόκερω, που ομως φερεται με εναν επαναστάτικο,προοδευτικο και αντιδραστικό τροπο μεσα στις σχεσεις του. Την ελκουν οι εκκεντρικοι, αλλοκοτοι,ιδιορυθμοι και ξεχωριστοι με καποιο τροπο αντρες που θα καταφερουν να εξαψουν το μυαλο της, με την ευφυια τους.


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι τελειόφοιτη της Γαλλικής φιλολογίας και της δραματικής σχολής. Είναι παντρεμενη με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη -ζώδιο Λέων- και από ότι δηλώνει είναι πολύ καλά. Πάλι έβαλε το χέρι του ο Δίας! Την άνοιξη του 2009 ο Δίας στον Υδροχόο, έκανε σύνοδο με την Αφροδίτη της που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και άνοιξε τη γενέθλια όψη Αφροδίτη, Δία. Η θετική αυτή επιρροή, της έφερε ένα εξίσου προβεβλημένο πρόσωπο, που την κάνει να περνάει από ότι λέει υπέροχα.

Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί με άνεση να έχει όποιον θέλει, ακόμη και σημαντικά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όμως ως προς την τελική κατάληξη υπάρχει κάποια δυσκολία, κάποια καθυστέρηση.

Με τον ωροσκόπο της να βρισκεται πιθανοτατα κι αυτος στο ζωδιο Αιγόκερω, (Γη με Γη), η Κατερινα ειναι ένα πολύ φιλόδοξο άτομο, με μεγάλη θέληση, ψυχική δύναμη, εργασιομανής, λογικη, με ανάγκη για κοινωνική καταξίωση κι έναν χαρακτήρα που δύσκολα εξωτερικεύεται. Όμως ας προχωρήσω στους υπόλοιπους πλανήτες ,στις θέσεις, στους οίκους και στις όψεις που κάνουν, στο γενέθλιο χάρτη της. 

Η σύνοδός του Ερμή με τον ωροσκοπο, τη βοηθάει πολύ στο επικοινωνιακό τομέα την κάνει να μιλάει ευχάριστα, να εκφράζεται άνετα και σωστά. Βέβαια ένας Ήλιος στο δωδέκατο οίκο -τον οίκο του υποσυνειδήτου- ίσως να μην της επιτρέπει να φαίνεται τόσο, όσο θα ήθελε, όμως παρ' όλα αυτά καλά τα έχει καταφέρει. Πολλές φορές λειτουργεί παρασκηνιακά, κλείνεται στον εαυτό της, δεν επικοινωνεί.  
Το τετράγωνο του Ήλιου (και του Ερμή) προς τον Πλούτωνα -ζόρικες όψεις- δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, φέρνουν εμμονές, κολλήματα, καχυποψια, χειριστικοτητα, φανατισμό. 
Η αντίθεση του Κρόνου στον Καρκίνο -προβληματική θέση- με τον Ερμή της, επίσης την σοβαρεύει, την έχει στα πρέπει, στις ευθύνες, στις υποχρεώσεις, στις φοβίες και την ανασφάλεια. 

Η Σελήνη της βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Σε ένα ζώδιο πολύ δυναμικό που ξέρει να αγωνίζεται και να μη το βάζει κάτω. Που δίνει μάχες προκειμένου να πραγματοποιήσει όνειρα και επιθυμίες. 
Ωστοσο, το τετράγωνο αυτης της Σελήνης με τον Κρόνο -άλλη κουραστική όψη- τιθασσευει την Κριαρισια αυτη φυση της Σεληνης, αναγκαοντας τη να συγκρατει το θυμο και την επιθετικοτητα της, προκειμενου να μην εκτεθει. Επισης, την κάνει να δουλεύει σκληρά, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, να είναι υπέρ το δέον συνετή και υπεύθυνη. 
Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα της λέει ότι θα φτάσει ακόμη ψηλότερα, αρκεί να μάθει να χειρίζεται τη συναισθηματική της φύση. Της φέρνει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, προβλήματα, οικονομικά, καριέρας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα την έβγαλε στην τηλεόραση, της χάρισε την αγάπη του κόσμου και την αποδοχή και θα είναι η όψη που θα της φέρνει επαγγελματική καταξίωση και χρήματα μέσα από την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.

Στην καθημερινότητά της ξέρει να μάχεται, να υπομένει, να περιμένει, να επιβάλλεται. Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου βάζει στόχους και με αργά και σταθερά βήματα μπορεί να τους φτάνει και να τους απολαμβάνει. Δεν παρεκκλίνει της πορείας της, ο κόσμος να χαλάσει. Το τρίγωνο του Ερμή προς τον Άρη της, της χαρίζει ισχυρή και ενεργητική επικοινωνιακή ικανότητα. Σκέφτεται γρήγορα, πρακτικά, αγωνίζεται με αποφασιστικότητα για την υλοποίηση των σχεδίων της. 

Σχεδόν πάντα θα εργάζεται για κάποιο κανάλι με αργή κάπως εξέλιξη και στα πλαίσια που θα της επιτρέπει ο Κρόνος και ο Πλούτωνας που την ταλαιπωρούν με τα τετραγωνα που κανουν... Τα χρήματα που θα κερδίζει καλύτερα να τα επενδύει σε ακίνητα. Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό της δίνει πρωτοβουλία, δύναμη θέλησης, οξυδερκή κρίση, ατέλειωτη αποφασιστικότητα.
 Πηγη: http://www.oroskopio.com/celebrities_karavatou.php



2. Δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής, σύντροφος της Αιγοκερινας Κατερίνας Καραβάτου,επιτυχημενης παρουσιαστριας.

 Ένας Λέων με ωροσκόπο Παρθένο. Η πληθωρικότητα, το show-off και η τόλμη του Λέοντος επισκιάζονται από την σχολαστικότητα, την πρακτικότητα και τη λογική της Παρθένου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντος τον κάνει ξεχωριστό, μεγαλοπρεπή, λαμπερό και περήφανο. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου τονίζει τις πνευματικές του ικανότητες και δείχνει έναν άνθρωπο λογικό, πρακτικό, αναλυτικό, αλλά και αγχώδη. 


Ο Κρατερός Κατσούλης γεννήθηκε στη Γενεύη όπου είχε ζητήσει ο πατέρας του πολιτικό άσυλο τα χρόνια της δικτατορίας. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Γ. Θεοδοσιάδη. Στην τηλεόραση ξεκίνησε να παίζει από πολύ μικρός. Ήταν μόλις 9 χρονών όταν συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΤ1 «Tα μουστάκια του Ήλιου». Από τότε μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, έχει δουλέψει στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο. Επίσης έχει δοκιμάσει το ταλέντο του και ως παρουσιαστής. 
Λόγω του ωροσκόπου του, που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, καθώς και σημαντικών πλανητών στο ίδιο ζώδιο γίνεται συχνά ιδιότροπος, σχολαστικός και επικριτικός, χάνοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος από τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια του. 
Η σύνοδος του Ήλιου του με την Αφροδίτη του - μια Αφροδίτη πολύ ρομαντική, φλογερή, τρυφερή, αλλά και πιστή σε αυτούς που θεωρεί άξιους- τον κάνει καταδεχτικό, με μεγάλη αγάπη στην διασκέδαση, με ισχυρή αίσθηση αγάπης και ερωτισμού και με μια τάση όσα χρήματα και να βγάζει να τα ξοδεύει. 
 
Τα τετράγωνα της συνόδου αυτής, με τον Δία και τον Ποσειδώνα, τον ξεχώρισαν και τον έκαναν γνωστό στο πλατύ κοινό. Πάλι ο Δίας έχει βάλει το χέρι του αφού επηρεάζει εκτός από το ζώδιό του, την Σελήνη και την Αφροδίτη του, που ως γνωστόν είναι δύο πολύ βασικοί πλανήτες σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο. 
Ο Ποσειδώνας όμως, πολλές φορές τον βγάζει εκτός πραγματικότητας, κάνοντάς τον να ζει σε ένα δικό του κόσμο, εντελώς εξωπραγματικό και παραμυθένιο. Είναι πιθανή η απάτη από ομαδικές δουλειές, από φίλους, από οικονομικές συμφωνίες, αλλά και μέσα από την αισθηματική του ζωή, καθώς και τα σκάνδαλα. 
Η Σελήνη του στο ζώδιο της Παρθένου θεωρείται από τις πιο εύστροφες Σελήνες του ζωδιακού κύκλου όμως και πάλι το τετράγωνο- δυσαρμονική όψη- με τον Ποσειδώνα τον έχει μες την πλάνη και τη υπερευαισθησία. 
Το ίδιο και το τετράγωνο που κάνει ο Ερμής στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα, που συχνά τον ωθεί να λέει ακόμη και ψέματα. Πολλές φορές οι όψεις αυτές δείχνουν την ανάγκη του ανθρώπου να δραπετεύει στο ποτό και στα ναρκωτικά. Το ότι κατάφερε τα ταλέντα του να τα αξιοποιήσει μέσα από την τέχνη είναι μεγάλο κατόρθωμα. 
Επίσης τα τετράγωνα- αρνητικές όψεις - του Κρόνου προς την Σελήνη και τον Ερμή του τον χαλιναγωγούν και τον συγκρατούν να μην πέφτει στο ξεγέλασμα και στην εσφαλμένη αντίληψη του Ποσειδώνα, αλλά και του δημιουργούν, καθυστερήσεις, αναποδιές, του φέρνουν πολλές ευθύνες, ανασφάλειες, απογοητεύσεις και καταθλίψεις. 
Οι γωνίες αυτές εμπόδισαν την καριέρα του να απογειωθεί και να φτάσει στο ζενίθ της επιτυχίας και φυσικά ευθύνονται για κάποιες δυσκολίες που έχει περάσει στην παιδική του ηλικία, κυρίως λόγω του πατέρα του. 
Ωστόσο θα τον διατηρήσουν στον χρόνο και θα του φέρουν ακόμη πιο σοβαρές και αξιόλογες δουλειές. Ο Άρης του βρίσκεται στο ζώδιο του απρόβλεπτου και ανεξάρτητου Υδροχόου. Όλα του είναι ξεχωριστά, τα γούστα του, τα ενδιαφέροντά του, ο τρόπος που λειτουργεί. Λατρεύει τον ανταγωνισμό, είναι αθλητικός, σεξουαλικός και φλογερός και αγαπάει υπερβολικά τα παιδιά. 
Δεν είναι τυχαίο που το 1986 παρουσίασε την παιδική εκπομπή «Χιλιοποδαρούσα» στην ΕΤ1. 
Το τρίγωνο- θετική όψη- του Άρη με τον Ουρανό τού χαρίζει υπερβολικό δυναμισμό και τον βοηθάει να κατορθώνει πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα πηγαίνει καλύτερα σε τομείς που του επιτρέπουν να εκφραστεί πρωτότυπα και ελεύθερα. Η ισχυρή σεξουαλική του ορμή εκδηλώνεται παρορμητικά και ρομαντικά.
Πηγη:  http://www.oroskopio.com/celebrities_katsoulis.php


** Η εξεταση της μεταξυ τους συναστριας, παραγει μερικα πολυ ενδιαφεροντα στοιχεια συμβατοτητας,που εξηγουν την καταληξη αυτου του δεσμου σε γαμο:
  •  Διπλοτυπο Τριγωνο Ηλιου Σεληνης
  •  Συνοδος Αφροδιτης-Αρη
  •  Τριγωνα μεταξυ της συνοδου Σεληνης-Ερμη-Ωροσκοπου του Κατερου με τη συνοδο Ηλιου-Ωροσκοπου της Κατερινας
  • Μοναδικη ισως τροχοπεδη:το τετραγωνο του Αρη του ενος με τον Αρη του αλλου,που ομως οταν συνεργαζονται για ενα κοινο στοχο (οπως φετος οπου παρουσιαζου μαζι μια εκπομπη στο καναλι της Κατερινας, οπου η ιδια εχει αναλαβει τη θεση της Διευθύντριας Παραγωγής), τους καθιστα ενα αχτυπητο Διδυμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου