Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Πέγκυ Ζήνα


Η νύχτα καταθέτει  στα πόδια της όλες τις ώρες της . ΄Ενα απλό κορίτσι που κατέκτησε τον τίτλο  με σκληρή δουλειά , με πείσμα , με πίστη στον εαυτό της.  Γλυκιά , φιλική , συνεργάσιμη . Ξέρει να διαχειρίζεται στο έπακρο την ομάδα ,τις συμφωνίες ,την τέχνη . Μέσα στον περιβάλλον της λειτουργεί με ευαισθησία ,αλλά και καθιστά  την παρουσία της,  άξονα αρμονίας .Δείχνει εύθραυστη , ευάλωτη , τρυφερή . Και πάνω που τα πάντα γύρω στάζουν ευδαιμονία και χαλαρότητα , μια ρόδινη αστραπή ηλεκτρίζει  οτιδήποτε  υφίσταται στον χώρο.  Μόλις περιγράψαμε μια  εκπρόσωπο  του ζωδίου των Ιχθύων .



΄Εχουμε όμως συνέχεια.... Ωροσκόπος Κριός . Και πάλι δεν βγαίνει  συμπέρασμα . Κατανοητό .΄Αν όμως εξετάσουμε τους πλανήτες σε αυτόν τον χάρτη , τότε η εξήγησή τους , θα μας δώσει  όλες τις απαντήσεις

Πάνω στην αξονα 1ου/7ου (ή αλλιως στον αξονα Ωροσκόπου/Κατερχομενου) είναι τοποθετημένος  ένας μεγαλοπρεπής Πλούτωνας , λίγο στριμωγμένος είναι η αλήθεια λόγω ζωδίου (Ζυγός).Και σίγουρα οι απορίες συνεχίζονται...! Τι άλλο θα δούμε στην συνέχεια ?
 
Σας έχω και άλλο καλό . ΄Εχει και Ουρανό στον 7ο οίκο.Σε συνδυασμό με τον συγκάτοικό του Πλούτωνα (κυβερνήτη του Σκορπιού) συμπληρώνει την προσωπικότητα της Πέγκυ .
Την ώθησε από πολύ μικρή ηλικία να δώσει πρωτόγνωρα μηνύματα στους δικούς της . Έδειξε ευρηματικότητα  σε κάθε στιγμή από περίπου δύο ετών . Χαρακτήρας ανεξάρτητος  ,στιγμιαία εκρηκτικός . ΄Οταν μωρό ακόμα δεν μπορούσε να εξηγήσει  τι ήθελε , το έδειχνε με απρόβλεπτο τρόπο . Πιθανότερο αποτέλεσμα ? Μαμά , και όποιος άλλος ήταν τριγύρω να διατρέχουν όλο το φάσμα συναισθημάτων :  Από την απόλυτη ευτυχία  έως τον τρελό φόβο,  για ότι το λουλουδάκι, δοκίμαζε με απόλυτα φυσικό τρόπο . Υπέρβαση δυνατοτήτων σε ότι ήθελε να κατακτήσει.  ΄Οχι δεν είναι ένας μικρός τύραννος. ΄Ενα παιδί προικισμένο να δείχνει τα ταλέντα του από την κούνια  του .
Η προίκα που της έδωσε  ο Καλός Θεός  , εκδηλώθηκε με την πρώτη  φωνούλα.

Πλούτωνας ,κυβερνητης του 8ου οίκου της  (λαιμός-λαρύγγι ) στον αξονα 1ου/7ου οίκο , τι άλλο μπορούσε να σημαίνει   εκτός από έφεση στο τραγούδι ?  ΄

Ομως δεν ήταν τίποτα εύκολο .Εχει κλήρο τύχης στο 8ο οίκο στον Ταυρο .Η μαμά της αφού έζησε όλο το  παραμυθένιο της μεγάλωμα ,-το εξασφάλισε ο Ποσειδώνας στον 9ο οίκο της  στον Τοξότη -, στα 5 της χρόνια την ωθεί σε σπουδές στο πιάνο και τον χορό . (Ποσειδώνας θετικη οψη -με ανοχή 5 μοιρών-με Αφροδίτη στον Κριό στον 1ο οίκο της.)


Η εκπαίδευσή της δίνει σύντομα  πολύ καλά δείγματα  . Στα 8 της χρόνια  δικαιώνει την συγκεκριμένη επαγγελματική  (όπως εξώφθαλμα  διαφαίνεται ) επιλογή . Θα γίνει χορεύτρια....!
Να θυμηθούμε ότι ο Ουρανός  από τον αξονα 1ου/7ου,  της έχει δώσει μια έντονη πτυχή στην προσωπικότητά της που πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί .
Ξαφνικές  αντιδράσεις, επανάσταση, αναζήτηση, ευρηματικότητα , κάποια ερεθίσματα στα 3 περίπου χρόνια της , ίσως από τηλεόραση (Ουρανός  τετράγωνο ΄Αρης) ή κινηματογράφος  ,την στρέφουν προς  διαφορετική  χορευτική έκφραση . Τζαζ..!
 

Παρά κάτι 20 ετών συμμετέχει σε ένα  θεατρικό σχήμα , ως χορεύτρια  βεβαίως , ο δάσκαλος -χορογράφος  -σημαντική φυσιογνωμία στο χώρο της τέχνης ( Κρόνος του 11ου στον αξονα 4ου/10ου) προτείνει να τραγουδήσει ( ! ) ( προχωρημένος  ΄Αρης τετράγωνο κλήρος τύχης στον αξονα 2ου/8ου ). ΄Ετσι ξεκινά το τραγούδι για την Πέγκυ . Είναι ήδη αρκετά δυνατή  στέκεται στα πόδια της παρά το ισχυρό χτύπημα που την βρήκε στα 15  χρόνια της. (προχωρημένο Dsc  πάνω στον άξονα Vertex-Antivertex ) . Θάνατος του πατέρα της . Την στιγμάτισε , ακόμα της λείπει .



 


Σίγουρα υπάρχει μια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί .Και ο ΄Ερωτας που είναι ?

Είναι πάντα γύρω της . Την γνωρίζει πολλά χρόνια λόγω επαγγελματικής ιδιότητας.
Γιώργος Λύρας.  ΄Ενας νεαρός ευφυέστατος επιχειρηματίας.  Πάντα κοντά της , πάντα την φροντίζει , την προσέχει .
΄Ωσπου , ο αγαπητός Γιώργος , στα 16 χρόνια της Πέγκυ  (Αφροδίτη στην 16η του Κριού στον 1ο οίκο της )αρχίζει να αισθάνεται πολλές μεγάλες πεταλούδες στο στομάχι του .
Ο προχωρημένος ΄Αρης (του αξονα 1ου-7ου ,συνεργάτης σύζυγος)  από την 4η μοίρα του Υδροχόου  στον αξονα 4ου/10ου  (οικογένειας/καριερα ) συναντά τον Ερμή της στον 11ο οίκο της (οίκος των φλερτ, ερώτων, αρραβώνα ,παιδιών) στην 20η μοίρα του  Υδροχόου -στα 16 της χρόνια δηλαδή .
Είναι ερωτευμένος μαζί της και η σχέση τους γίνεται και ερωτική λίγα χρόνια μετά , στα  19 χρόνια της .Είναι πάντα δίπλα της φροντίζει την καριέρα της και την ευτυχία της .



Γιώργος Λύρας : Γιώργος και  Κριός .  Ο πατέρας της  : Γιώργος και  Κριός . ΄Ηρθε και έδεσε.  ΄Ενα πραγματικά ευτυχισμένο ζευγάρι , που δεν δίνει δικαίωμα για σχόλια. ( Κρόνος στο 4ο στον  Καρκίνο-δογματική  περιφρούρηση της οικογένειας )
Στην πορεία , λίγο μετά την πρωτοχρονιά του 2011 ο διελαύνων Ουρανός πριν εγκαταλείψει οριστικά  τους Ιχθύες  και συναντώντας με αντιθεση τον Δία της ,  της φέρνει ,το ομορφότερο δώρο του κόσμου . Κάτι που ήδη προετοιμάζονταν στην ψυχή της Πέγκυ ,2 χρόνια πριν (εξελισσόμενη Σελήνη στον αξονα 5ου/11ου  και αφότου πέρασε  στους Ιχθύες .
Οι εκλείψεις του Ιουνίου του 2011  την ευτυχία της εγκυμοσύνης , προκαλώντας ένα  πρόβλημα υγείας  στον αγαπημένο της Γιώργο.


Εδώ έχουμε  τον θρίαμβο της λεπτεπίλεπτης  Πέγκυ . Στέκεται με μεγάλη ψυχική δύναμη  στο πλευρό του αγαπημένου της  ενώ παράλληλα καθησυχάζει την μικρούλα Ηλέκτρα  που από την κοιλιά της, ζητά ζωηρά και επίμονα εξηγήσεις και πληροφορίες για τον μπαμπά της.  Εδώ θα γυρίσουμε στην αρχή και πάλι .


Πόση δύναμη δίνουν οι δύο που μπορεί να αντιστρέψει  την όποια κακοδαιμονία σε υπέρμετρη ευτυχία!! Είναι δική της η προσπάθεια . Αυτό το γλυκό κορίτσι δεν είναι απλά ένα όμορφο  πλάσμα.
Είναι μια συνειδητοποιημένη  σπουδαία γυναίκα , που επιβάλλει τρυφερά την αρμονία γύρω της . Πέρα από την ευχαρίστηση  που προσφέρει σε  όλους με τα τραγούδια της  έχει μέσα  της πολλή ομορφιά , και σίγουρα θα την δώσει την κατάλληλη στιγμή με τον μοναδικό της τρόπο .΄Ηλιος και Δίας στους Ιχθύες στον 6ο οίκο της δηλώνουν πολλές ευαισθησίες . Ο Ερμής της στον αξονα  5ου/11ου μας παραπέμπει-μεταξυ αλλων- στην τάση της,  να ασχοληθεί  με κάποιο είδος (παιδικά τραγουδάκια ?) στις τρυφερές ηλικίες . ΄Οτι και να κάνει ,σίγουρα θα βάλει πολύ Ψυχή . Δεν μπορεί αλλιώς .
Να είσαι πάντα καλά,  λεπτεπίλεπτο κοριτσάκι, όμορφο θηλυκό ,σπουδαία γυναίκα . Το μέλλον  περιμένει να ζωντανέψει από την ζωντάνια σου.



Κι ενα αποσπασμα πα τη συνεντευξη που της πηρα ...

Μαρία Παπαδοπούλου: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός?

Πέγκυ Ζήνα :  Όλα τα ελληνικά νησιά!!!

Μ.Π. : Πες μας μια αγαπημένη σου συνήθεια.

Π.Ζ. : Μόνιμη αγαπημένη συνήθεια είναι να παίζω με την Ηλέκτρα.

Μ.Π. : Από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου?

Π.Ζ. : Η Βίκυ Μοσχολιού, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος. Από ξένους η Celine Dion.

Μ.Π. : Από όλα αυτά τα ξεχωριστά τραγούδια που έχεις ερμηνεύσει υπάρχουν κάποια που αγαπάς περισσότερο?

Π.Ζ. : "Δυστυχώς", "Έφυγες", "Νόημα", "Ένα", "Ρώτησα", "Στη Σαλονίκη".

Μ.Π. : Υπάρχουν συνεργασίες που να σου έχουν μείνει αξέχαστες και ενδεχομένως να ήθελες να συνεργαστείς ξανά?

Π.Ζ. : Η κορυφαία μου συνεργασία ήταν με τον Δημήτρη Μητροπάνο...

Μ.Π. : Πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή σου όλα αυτά τα χρόνια με την επιτυχία να διαδέχεται η μια την άλλη αλλά και με την αναγνωσιμότητα?

Π.Ζ. : Επειδή τίποτα δεν ήρθε γρήγορα το βίωσα πολύ φυσιολογικά. Χαίρομαι να με αναγνωρίζει ο κόσμος γιατί σε αυτούς χρωστάω τα πάντα.

Μ.Π. : Πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή σου με τον ερχομό της κορούλας σου?

Π.Ζ. : 100%. Όταν τα μάτια του παιδιού σου χαμογελάνε τότε μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα.

Μ.Π. : Θεωρείς ότι είσαι υπερπροστατευτική μανούλα?

Π.Ζ. : Ναι και πρέπει να χαλαρώσω λίγο για να μην γίνω καταπιεστική όταν μεγαλώσει η κόρη μου.

Μ.Π. : Υπάρχουν κάποια όνειρα που έχεις και ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί?

Π.Ζ. : Λένε ότι όταν αποκαλύπτεις τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται όπως και οι ευχές.

Μ.Π. : Πως κρίνεις την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα? Πιστεύεις ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κρίση?

Π.Ζ. : Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν οι έλληνες πιάνουν πάτο στο τέλος καταφέρνουν να αναρριχηθούν.

Μ.Π. : Η οικονομική κρίση πόσο πολύ έχει επηρεάσει τον καλλιτεχνικό χώρο?

Π.Ζ. : Πάρα πολύ γιατί η διασκέδαση πια είναι πολυτέλεια.

Μ.Π. : Τι συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον καλλιτεχνικό χώρο?

Π.Ζ. : Να αγαπάνε αυτό που κάνουν και σίγουρα θα καταφέρουν όσα ονειρεύονται, καθώς και να δουλεύουν την φωνή τους.

Μ.Π. : Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια?

Π.Ζ. : Προς το παρόν κάποιες συναυλίες ανά την Ελλάδα μες στο καλοκαίρι και στα διαλείμματα οικογενειακές διακοπές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου