Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δήμητρα Γαλάνη: Μια Σκορπίνα που δεν συγχωρεί...

Σκορπίνα με Άρη στον Αιγόκερω και τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, η Δήμητρα Γαλάνη είναι πρόθυμη να εξαντλήσει επάνω στον Μανώλη Καψή κάθε δυνατότητα «τιμωρίας»...
  
 Η ιστορία είναι λίγο-πολύ γνωστή.
Με αφορμή κι αιτία την φοροδιαφυγή βρέθηκε στο στόχαστρο του Μανώλη Καψή, ο οποίος κοντράροντας... αφειδώς το «ου προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας», δεν σεβάστηκε ούτε το έργο, ούτε την προσωπικότητα της. «Τσόλι» την ανέβασε, σιχαμένη την κατέβασε, με σπόντες μάλιστα και για τις πολιτικές πεποιθήσεις της. Και μπορεί βέβαια ο «οργίλος» δημοσιογράφος να της ζήτησε συγγνώμη για τα όσα βαριά της... έσουρε από τον λογαριασμό του στο Twitter, όμως δεν ξέρει με ποιά έχει να κάνει και τι τον... περιμένει!
Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Δήμητρα Γαλάνη: Μια Σκορπίνα που δεν συγχωρεί
Σκορπίνα με Άρη στον Αιγόκερω και τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, η Δήμητρα Γαλάνη είναι πρόθυμη να εξαντλήσει επάνω του κάθε δυνατότητα «τιμωρίας» και δεν θα ήταν διόλου περίεργο αν εκτός από τα νομικά μέσα που ήδη επιστράτευσε, βάλει «λυτούς και δεμένους», ώστε ο κ Καψής να «εξαφανιστεί από το χάρτη».

Μεγάλη η προσβολή, μεγάλο όμως και το... τετράγωνο του Άρη της κ Γαλάνη με τον Ποσειδώνα της, που όσο παραγωγικό μπορεί να είναι στη μουσική και τους χορούς, άλλο τόσο ξέρει να «δουλεύει» στο παρασκήνιο αν χρειαστεί.

Όσο για τη γνώμη του κοινού, πέρα από το «λούσιμο» του κ Καψή από σχολιαστές του διαδικτύου και άλλους συναδέλφους του, είναι ίσως ενδεικτικό πως στο Love and Hate την διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr, η δημοτικότητα της κ Γαλάνη «τσίμπησε» πόντους, ύστερα από το «σκάνδαλο» και από εκεί που οι θετικές γνώμες ήταν γύρω στο 50-50 με τις αρνητικές, τώρα οι πρώτες πήραν την ανιούσα.

 Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 12:12 | STARS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου