Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ελένη Ράντου


Χαρισματική ηθοποιός, γοητευτική παρουσία. Μια Σκορπίνα που συνεχίζει μέσα από αξιόλογες δουλειές, να δείχνει το ταλέντο της και να ξεχωρίζει. Βραβεύτηκε από το περιοδικό «Life & Style» ως η καλύτερη ηθοποιός της χρονιάς.

Απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου. Έγινε γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές. Φέτος θα τη χαρούμε και πάλι στην τηλεόραση, στην κωμωδία «Εργαζόμενη γυναίκα» στον ΑΝΤ1. Στο θεατρικό σανίδι επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας, με μια ολοκαίνουρια ελληνική θεατρική κωμωδία με τίτλο «33 φορές να φύγεις». Στο πλευρό της θα είναι ο Άκης Σακελαρίου. 
Ζώδιο Σκορπιός η Ελένη Ράντου. Ένα ζώδιο πολύ ακραίο, ιδιόρρυθμο και παθιασμένο, αλλά συγχρόνως με χιλιάδες ευαισθησίες. Ένα ζώδιο αισθησιακό, έντιμο, έντονο, εκρηκτικό. 
Η σύνοδος του Ήλιου -του ζωδίου της δηλαδή- με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, την κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή, εκφραστική, δραματική, συμπονετική, αυθόρμητη. Έχει αφύσικη ευαισθησία, ζωηρή φαντασία, εξιδανικεύει καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτές οι όψεις είναι υπεύθυνες για το καλλιτεχνικό της ταλέντο. 
Τα τετράγωνα του Κρόνου στον Υδροχόο -πρόκειται για έναν Κρόνο πολύ φιλόδοξο και δίκαιο- στον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα της, την ωθούν να δουλεύει πολύ σκληρά, να είναι υπέρ το δέον σοβαρή και υπεύθυνη. Επίσης της φέρνουν ανασφάλεια, φοβίες, καχυποψία, άγχος, ακόμη και κατάθλιψη. Με τη δημιουργικότητα, την αγωνιστικότητα, τη θετική σκέψη, αυτά μπορεί να ξεπεραστούν. 
Η Σελήνη της βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Στην πιο γοητευτική και καλαίσθητη Σελήνη του ζωδιακού. Πάντα έχει ένα τρόπο η Ελένη Ράντου να βρίσκει το κουμπί του άλλου και να τον προσεγγίζει. Είναι κοινωνική, απίστευτα αισθησιακή και γλυκιά, επιρρεπής στον έρωτα, στην κολακεία. Της αρέσει να μοιράζεται, είναι τρυφερή, συντροφική, καλή διαπραγματεύτρια, προσπερνάει τα λάθη των φίλων της, δεν αντέχει τις συγκρούσεις. 
Η αντίθεση της Σελήνης με το Δία, τη βοηθάει με την αισιοδοξία που της προσδίδει, να ξεπερνάει τις πεσιμιστικές τάσεις του Κρόνου, την κάνει δημοφιλή και αγαπητή στο κοινό που την παρακολουθεί, ενισχύει το χιούμορ, της φέρνει ψυχική ευεξία, επιτυχία σε ότι κάνει. 
Η Αφροδίτη τη στιγμή της γέννησής της βρισκόταν στο ζώδιο του Τοξότη.Αυτη η θεση την προικίζει με χιούμορ, εκφραστικότητα, ζωντάνια. Είναι από τις καλύτερες Αφροδίτες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος αν θέλει να είναι υγιής, ζωντανός, κεφάτος, αν θέλει να έχει ένα ρόλο και μια θέση στην κοινωνία. 
Αυτή η Αφροδίτη λοιπόν ευθύνεται για το κωμικό της ταλέντο. 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη χιουμοριστική σειρά που πρωταγωνιστούσε με τον Χάρη Ρώμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» το 1998-2000. 
Ειδικά σε αυτή τη σειρά η Ελένη Ράντου υπήρξε ανεπανάληπτη. Στο χαρακτήρα της δίνει εξωστρέφεια, τιμιότητα, την κάνει χαριτωμένη, αντικειμενική στις προσωπικές της σχέσεις, καλοπροαίρετη. 
 Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη την ωθεί να φέρεται στο σύντροφό της πότε δυναμικά και ενεργητικά και πότε γλυκά και τρυφερά. Έντονη προσωπικότητα με ακαταμάχητη γοητεία η οποία τη βοηθάει στις ερωτικές και στις κοινωνικές της σχέσεις. 
Στον οικονομικό τομέα είναι ιδιαίτερα τυχερή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία -από τις ωραιότερες όψεις που μπορεί να έχει ένα ωροσκόπιο- της φέρνει αναγνώριση προσπαθειών, βαθιά αίσθηση ηθικής, γενναιοδωρία, πολλές κατακτήσεις με διάσημα άτομα, επικερδείς συνεργασίες. 
Είναι η όψη που προσπαθεί να καλυτερέψει την προσωπική της ζωή, αφού Πλούτωνας και Ουρανός κάνουν ό,τι μπορούν για να επικρατεί μία χαοτική κατάσταση μέσα από τα ερωτικά της. Στο δε χαρακτήρα της, ο μεν Ουρανός της φέρνει ανυποταξία, νευρικότητα, εκκεντρικότητα, επαναστατικότητα, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά -χρειάζεται να ελέγχει τα συναισθηματικά της ξεσπάσματα- ο δε Πλούτωνας, κτητικότητα, εμμονές, επιθετικότητα, πόνο, ψυχολογικές αναστολές, συναισθηματικά αδιέξοδα. 
Ο Άρης στον Τοξότη της χαρίζει μεγάλη ενέργεια, σφρίγος, αγάπη στα ταξίδια, τα σπορ, τις απολαύσεις, τις περιπέτειες, προθυμία να πολεμήσει για τις αρχές της και τα πιστεύω της. Αυτός ο πολύ ενθουσιώδης Άρης όμως, δέχεται τις δυσαρμονικές όψεις του Ουρανού και του Πλούτωνα, που της προσδίδουν πείσμα, αντιφατικότητα, αμφισβήτηση, εμμονές, απαισιοδοξία, βία, μπλοκάρουν την ενέργεια και φέρνουν εντάσεις στα αισθηματικά της. Ξανά ο Δίας ισορροπεί και ηρεμεί την κατάσταση. Το τρίγωνο που κάνει προς τον Άρη της, τη σπρώχνει να αγωνίζεται, να ξεπερνάει φοβίες και να βγάζει τον εαυτό της με άνεση στα φώτα της δημοσιότητας. 
Ο διελαυνων Πλούτωνας στον Αιγόκερω-που στο γενεθλιο χαρτη της κυβερνα τον Ηλιο της- και η δυσαρμονική του όψη, επίσης, με τη Σελήνη της, μπορεί να φέρει αλλαγές στην προσωπική και την οικογενειακή της ζωή -λέγεται ότι με το σύζυγό της τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι σε διάσταση- ψυχολογικές πιέσεις, φρένο στις ανεξέλεγκτες παρορμήσεις της. 
Η Ελένη Ράντου, εκτός από μεγάλο υποκριτικό ταλέντο, έχει και μεγάλη αγωνιστικότητα, που τη βοηθάει να υλοποιήσει έστω και μέσα από δυσκολίες -κυρίως ψυχικές- στόχους και όνειρά της. Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και κάθε ευτυχία μέσα από τα προσωπικά της.

Πηγη:  http://www.oroskopio.com/celebrities_rantou.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου