Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ


Πολύ πιο όμορφη από την «Pretty Woman» που υποδυόταν την περασμένη δεκαετία και με ένα πολύ πιο εκτυφλωτικό χαμόγελο σήμερα, η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μια από τις σταρ του Χόλιγουντ που ποτέ δεν χάνουν τη λάμψη τους.


Με ένα Όσκαρ στο ενεργητικό της για την ερμηνεία της στην ταινία «Έριν Μπρόκοβιτς», η Τζούλια απέδειξε ότι δεν είναι απλά μια σέξι κοκκινομάλλα με μακριά πόδια, αλλά και μια χαρισματική ηθοποιός και ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά σε κωμικούς και δραματικούς ρόλους. Πραγματικά αξιοθαύμαστο για κάποια που μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος και που στην αρχή της καριέρας της την είχαν απορρίψει όταν έκανε οντισιόν για μια τηλεοπτική σειρά.


Τουλάχιστον αργότερα είχε την τύχει να συμπρωταγωνιστήσει με όλους τους παίδαρους του σταρ-σίστεμ (πόσες γυναίκες μπορούν να πουν ότι τα χαριεντίσματα με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, τον Χιου Γκραντ, τον Ντένζελ Ουάσιγκτον, τον Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ είναι μια συνηθισμένη μέρα δουλειάς; 

Εξίσου ποικιλόμορφη όμως είναι και η πραγματική της ερωτική ζωή, που περιλαμβάνει αποτυχημένους αρραβώνες με τον Κίφερ Σάδερλαντ και τον Τζέισον Πάτρικ (η ίδια τους διέλυσε λίγο πριν το γάμο), ένα διαζύγιο με τον τραγουδιστή της κάντρι Λάιλ Λόβετ (η ωραία και το τέρας, όπως αποκαλούσε τότε ο τύπος το ζευγάρι) κι έναν σχετικα πρόσφατο γάμο με τον καμεραμάν Ντάνιελ Μπόλντερ, από τον οποίο απέκτησε δίδυμα. Κι έτσι τώρα η Τζούλια Ρόμπερτς απολαμβάνει τον καλύτερο ρόλο της, ως σύζυγος και μητέρα. 

Τι άλλο προβλέπουν άραγε τα άστρα; 
Γεννημένη στο αφάνταστα ερωτικό και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μια αποφασιστική γυναίκα, με έντονη σεξουαλικότητα. Στους γύρω της αποπνέει ερωτισμό και μυστήριο. Δύσκολα μπορεί κανείς να τη γνωρίσει πραγματικά, διότι προστατεύει τον κρυφό εαυτό της, φυλάει ευλαβικά τα μυστικά της και πάντοτε διακατέχεται από ένα βαθύτερο κίνητρο σε οτιδήποτε κάνει. 

Σε αυτό συμβάλλει έως ένα βαθμό και ο ωροσκόπος της που βρίσκεται στον Τοξότη. Οι γύρω της τη βλέπουν σαν ένα περιπετειώδη τύπο, που αποπνέει έναν αέρα κομψότητας και πολυτέλειας ακόμα κι όταν φοράει σπορ ρούχα. Η Τζούλια Ρόμπερτς δείχνει αρκετά άμεση, θορυβώδης, ακόμα και άστατη μερικές φορές. Επίσης, την αγαπούν για την καλή της αίσθηση του χιούμορ. Στην ουσία όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι νιώθει πραγματικά μέσα της. 

Η ισχυρή επιρροή της Παρθένου στο γενέθλιο χάρτη της την κάνει ακόμα πιο μυστικοπαθή. Ευτυχώς όμως, ο Λέων στη Σελήνη της απαλύνει κάπως τις καταστάσεις, τόσο για την ίδια όσο και γι' αυτούς που την αγαπούν.  

Η επιρροή του Λέοντα στα συναισθήματά της την κάνει θερμή, τρυφερή, γενναιόδωρη και αρκετά εξωστρεφή στις εκδηλώσεις αγάπης. Αυτή η πλανητική θέση την κάνει επίσης να επιδιώκει πάντοτε να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. 

Στα θέματα επικοινωνίας, θα λέγαμε ότι είναι αρκετά εγκεφαλική.Η θέση του στον Ερμή στον Σκορπιο την κάνει να απεχθάνεται την ψιλοκουβεντούλα και να αποζητά τις έντονες συζητήσεις. Σε κάθε συζήτηση προσπαθεί να εμβαθύνει στο θέμα και παθιάζεται όταν βρει κάποιον ο οποίος μοιράζεται τις απόψεις της. 
Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν παίρνει τίποτα στα ελαφρά. Ανεξάρτητα από το εάν ετοιμάζεται να υπογράψει ένα συμβόλαιο ή να επιλέξει συμπρωταγωνιστή, παραμένει αρκετά επιφυλακτική ώστε να ψάξει τα πράγματα εξονυχιστικά και παραείναι έξυπνη για να αφήσει οτιδήποτε να περάσει απαρατήρητο. 

Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, στην απαιτητική Παρθένο, δεν είναι παράξενο που η Τζούλια είναι τόσο εκλεκτική στις σχέσεις της. Ακόμα και το γεγονός ότι δε δίστασε να διαλύσει δυο αρραβώνες λίγες μόνο εβδομάδες πριν το γάμο, δείχνει ότι αρνείται να κάνει το επόμενο βήμα εάν δεν είναι όλα άψογα. Θέλει τον τέλειο άντρα για την ίδια, όχι κάποιον που απλά να τον προσεγγίζει. Όταν όμως τον βρει, κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει, βάζοντας σε εφαρμογή το πείσμα του Σκορπιού και τη μεθοδικότητα της Παρθένου. 
Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν είναι από τις γυναίκες που υποχωρούν εύκολα προκειμένου να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Είναι γνωστό ότι δε δίστασε να καταβάλλει ένα γενναιόδωρο ποσό στην πρώην σύζυγο του αγαπημένου της, προκειμένου να την πείσει να του δώσει γρήγορα διαζύγιο. 
Ευτυχώς, αυτή η επιμονή της απέδωσε και της χάρισε μια ευτυχισμένη οικογένεια. 

Επίσης, η Αφροδίτη στην Παρθένο έρχεται σε συζυγία με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, κάνοντας τη σέξι ηθοποιό ακόμα πιο αποφασιστική και μαχητική. Θα λέγαμε ότι σε όλες τις σχέσεις της, ερωτικές και επαγγελματικές, εκείνη είναι «ο άντρας». 
Οι ίδιες πλανητικές θέσεις την περιβάλλουν με ένα πέπλο μυστηρίου, κάνοντάς την ακαταμάχητη και όταν τη γνωρίσει κανείς, δύσκολα μπορεί να αντισταθεί στην έμφυτη γοητεία της. 

Η Τζούλια είναι μια γυναίκα που θεωρεί το χρήμα, το σεξ και την επιτυχία ως απαραίτητα μέσα για την αυτοϊκανοποίησή της. Ο δυναμικός της χαρακτήρας ενισχύεται περισσότερο από τον Άρη στον Αιγόκερω, που την κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξη. 
Παρ' όλο που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της επιτυχίας της, έχει ανάγκη να παραμείνει πρώτη. 

Επίσης, η θέση αυτή του Άρη δημιουργεί μια γεμάτη πρόκληση όψη με τον Κρόνο στον Κριό, ο οποίος εγκυμονεί την κίνδυνο της αμφιβολίας. Αυτό σημαίνει ότι ένα τόσο παθιασμένο και φιλόδοξο άτομο, μπορεί μερικές φορές να διακατέχεται από έντονες ανασφάλειες. Εάν όμως κατορθώσει να νικήσει αυτούς τους δαίμονες, τότε τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της για την κορυφή.

Πηγη:  http://www.oroskopio.com/celebrities_roberts.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου