Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ζώδια και αστέρια: Ελεονώρα Ζουγανέλη - Όταν απογοητεύεται τι της δίνει δύναμη;


 
Με αφορμή τον τίτλο της καλοκαιρινής της περιοδείας «Η δύναμη σου, δύναμη μου...» η Ελεονώρα Ζουγανέλη σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε από πού παίρνει εκείνη δύναμη, τόσο στην καθημερινή της ζωή, όσο και στις στιγμές της απογοήτευσης. 
 
Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ζώδια και αστέρια: Ελεονώρα Ζουγανέλη - Όταν απογοητεύεται τι της δίνει δύναμη; «Αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμη σου...» λένε οι στίχοι της τελευταίας μεγάλης επιτυχία της Ελεονώρας Ζουγανέλη «Η επιμονή σου» που μετράει αρκετές εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού airplay chart.  

Η Υδροχόος τραγουδίστρια, θέλοντας να τονίσει τη σημασία και την αξία να παίρνεις δύναμη από τους άλλους έδωσε τον τίτλο η «Δύναμη σου, δύναμη μου» και εξομολογήθηκε από πού αντλεί εκείνη δύναμη στη ζωή της.

Ο Άρης, ο πλανήτης που δείχνει πού διοχετεύοντας την ενέργεια του ο άνθρωπος νιώθει δυνατός, στο ωροσκόπιο της Ελεόνωρας Ζουγανέλη είναι στους Ιχθύες, το ζώδιο που συμβολίζει τη μουσική και την τέχνη και δεν είναι τυχαίο που η τραγουδίστρια δηλώνει: «Τεράστια είναι η δύναμη που παίρνω από το κοινό την ώρα που τραγουδώ».

Η Σελήνη της από την άλλη, που δείχνει όλα όσα ένας άνθρωπος έχει αρχίσει να νιώθει από την κοιλιά της μητέρας του κιόλας, είναι στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνοντας ότι η τραγουδίστρια βαθιά μέσα της αισθάνεται ότι από πράγματα που για τους άλλους μπορεί να φαίνονται απλά, για εκείνη μπορεί να είναι ξεχωριστά και τελικά είναι αυτά που της δίνουν δύναμη. «Δύναμη παίρνω από ένα χαμόγελο, από ένα βιβλίο, από μια αγκαλιά την ώρα της απογοήτευσης, από τη φροντίδα την ώρα της βαριάς κούρασης, από μια ταινία, από έναν ωραίο καφέ στο κέντρο της Αθήνας».

Πηγη: www.astrology.gr
Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 12:15 | STARS
http://www.astrology.gr/CELEBRITIES/STARS/item/59970-zodia-kai-asteria-eleonora-zoyganeli-otan-apogoiteyetai-ti-tis-dinei-dynami

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου