Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μαρία Σολωμού



Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από τους ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές του Mega «Απόσταση αναπνοής» και «Singles» (2004-2008). 

Είναι Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό. Ο Ζυγός την κάνει γοητευτική, γλυκιά και διπλωμάτισσα. Ο Σκορπιός σκληρή, παθιάρα και αποφασιστική. Η Αφροδίτη της στο πληθωρικό και έντονο Λιοντάρι της χάρισε το ταλέντο της στην ηθοποιία. Φιλόδοξη, λαμπερή, θεατρική, ξεχωριστή, με πλούσια συναισθήματα.



Παρότι σπούδασε οικονομικά στο Αμερικάνικο κολέγιο και εργάστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός την κέρδισε η ηθοποιία. Φοίτησε στην δραματική σχολή «Ιασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά αλλά και θεατρικά έργα. Η τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Ονειροπαγίδα (2009-2010). 
Ο συνδυασμος Αερας-Νερο βγάζει μιαπροσωπικότητα με μεγάλη αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, που θέλει να κάνει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της πραγματικότητα, αδιαφορώντας όμως με ποιόν τρόπο. Βλέπετε ο Σκορπιός εδώ είναι πολύ σκληρός και δε θα κάνει πίσω ότι και αν παρουσιαστεί στο δρόμο του, μέχρι να πετύχει το σκοπό του. 
Ας δούμε τις όψεις του Ήλιου της. 
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει ότι το πεπρωμένο της θα είναι διαφορετικό από ενός κοινού ανθρώπου, αλλά δείχνει ότι έχει και έντονη επιθυμία για αναγνώριση και επιτυχία. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη της δίνει θάρρος, τόλμη, αγωνιστικότητα, πρωτοβουλίες. Είναι η όψη του αυτοδημιούργητου. 
Τα τετράγωνα του Δία προς αυτές τις συνόδους της έφεραν την διασημότητα, την καθιέρωση, τις ευκαιρίες. Ο Δίας όπως είναι γνωστό ακόμη και σε δυσαρμονική όψη ότι αγγίζει το επεκτείνει, το μεγαλώνει. Οι πολλοί και πιστοί φίλοι της, την βοήθησαν πολύ στην καριέρα της. Η κοινωνική ζωή σε αυτήν είναι απαραίτητη. 
Η Σελήνη της βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και είναι σε μια από τις καλύτερες θέσεις. Στο χαρακτήρα της χαρίζει ευαισθησία, συναισθηματική αντοχή, επιφυλακτικότητα, τρυφερότητα, αγάπη για την οικογενειακή ζωή και τα παιδιά. Έχει ένα παιδί από την σχέση της με τον επίσης ηθοποιό και ζώδιο Λέοντα Μάριο Αθανασίου. 
 Η Σελήνη της την βοήθησε στις σπουδές της, τις έδωσε την αγάπη για τα μακρινά ταξίδια, της έφερε της σωστές δημόσιες σχέσεις που χρειάζονται για να αναρριχηθεί κοινωνικά και επαγγελματικά. 
Στον οικονομικό τομέα η Σελήνη αυτή είναι αρκετά οικονόμα, αποταμιευτική και προσεκτική με την περιουσία και τα χρήματα, αν και όπως θα δούμε στη συνέχεια, αρνητικές όψεις διαφοροποιούν αυτήν της την τάση. 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα της έδωσε την τηλεοπτική της καριέρα. Πάντα θα υπάρχει κάποιο σίριαλ για να πρωταγωνιστεί και να βγαίνει στην επικαιρότητα. 
Ο Ερμής της στο ζώδιο του Ζυγού της χαρίζει διπλωματία και κοινωνικότητα. Πολλές φορές αποτραβιέται από το προσκήνιο και κλείνεται στον εαυτό της. Είναι ένας τρόπος για να ηρεμεί και να χαλαρώνει. Κάποιες αποφάσεις της βασίζονται περισσότερο στο συναίσθημα πάρα στην λογική. 
Το τρίγωνο αυτού του γλυκύτατου Ερμή με τον Κρόνο την κάνει να βλέπει να πράγματα με σοβαρότητα, της δίνει πειθαρχία, πρακτικότητα, και ανθεκτικότητα στην σκληρή δουλειά. 
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό την έχει μόνιμα στα νεύρα και στην επιθετικότητα. Δε χαρίζεται σε κανέναν. Θα πει αυτό που θέλει με το οποιοδήποτε κόστος. Είναι ειλικρινής, ασυμβίβαστη και εκκεντρική. 
Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό την γεμίζει με δύναμη θέλησης, πρωτοβουλία και αποφασιστικότητα. 
Στην προσωπική της ζωή η Αφροδίτη στο ζώδιο του φλογερού και θεατρικού Λέοντα την βοηθάει στο να έλκει δίπλα της ότι επιθυμεί. Είναι αρκετά τυχερή αυτή η Αφροδίτη, πολύ πιστή και αφοσιωμένη. Έχει πληθωρική καρδιά, πληθωρικές ορέξεις. Είναι κτητική, εύθικτη, εγωίστρια και υπερήφανη. 
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία εκτός από ευτυχισμένη προσωπική ζωή θα την γεμίσει χρήματα. Αυτή είναι η όψη του οικονομικά ευκατάστατου. Όμως συγχρόνως η Μαρία Σολωμού είναι και υπερβολικά σπάταλη. 
Ο Κρόνος στους Δίδυμους την βοηθάει να προσεγγίζει τις περισσότερες υποθέσεις της ψύχραιμα και λογικά. Την οδηγεί στο να της αρέσει η μελέτη αλλά και η μάθηση κάτι το οποίο θα κάνει και σε όλη τη διάρκεια της ζωής της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου