Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Δούκισσα Νομικού

Φωτομοντέλο, παρουσιάστρια, κουκλάρα.
Στις 3 Μαΐου του 2007 εξελέγη Σταρ Ελλάς. Πριν από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, έκανε φωτογραφήσεις σε διάφορα περιοδικά. Σπουδάζει στην ΑΣΟΕΕ και είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού. Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από την εκπομπή «Life Style» ως συμπαρουσιάστρια του Νίκου Παπαδάκη. Τη φετινή σεζόν θα την απολαύσουμε στην πρωινή εκπομπή του Mega «Όμορφος κόσμος το πρωί». Ο έρωτάς της με τον τραγουδιστή Νίνο Ξυπολιτά απασχόλησε τα ΜΜΕ. Όμως τα σύννεφα που υπήρχαν εδώ και καιρό στη σχέση τους φαίνεται δεν ξεπεράστηκαν και χώρισαν. 

Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερω η Δούκισσα Νομικού.Νερό και Γη.
Ένας συνδυασμός που φτάνει πολύ ψηλά, εκπληρώνει όνειρα και φιλοδοξίες, αφού και τα δύο αυτά ζώδια είναι ικανά και πολύ δημιουργικά. Ο Αιγόκερως θα παλέψει για την επιτυχία, ο Σκορπιός πάλι θα επιμείνει και δε θα παραιτηθεί μέχρι να υλοποιήσει τους στόχους και τα φιλόδοξα σχέδιά του. Και σε αυτό το ωροσκόπιο βλέπουμε το Δία να βάζει το χέρι του. Αυτή η πανέμορφη κυρία έχει τη θεά τύχη με το μέρος της. Κάθε της ενέργεια, κάθε της προσπάθεια, στους περισσότερους τομείς της ζωής της θα στέφεται με επιτυχία. 

Ο Ήλιος -το ζώδιό της δηλαδή- δέχεται την ευεργετική επίδραση του Δία. Την περιμένει λοιπόν μεγάλη καριέρα, πλούτος, φήμη, δόξα, κοινωνική καταξίωση. Γνωριμίες με διάσημα ονόματα θα της ανοίγουν δρόμους, θα τη στηρίζουν, θα την εμπιστεύονται. Αλλά και στην προσωπική της ζωή το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία, θα της φέρνει πολλούς και επώνυμους εραστές στο δρόμο της.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο της, την κάνει ιδιαίτερα αισθησιακή και ερωτική, με καταδεχτική διάθεση, με αγάπη για τη διασκέδαση και τις απολαύσεις. Όμως η θέση της Αφροδίτης της στο ζώδιο του Σκορπιού δε θεωρείται ευνοϊκή. Γιατί την ίδια στιγμή που την κυριεύει το πάθος, την ίδια στιγμή την κυριεύει ο φόβος, η ανασφάλεια, η ζήλια. Τα συναισθήματά της είναι πολύ βαθιά και οι σεξουαλικές της επιθυμίες δυνατές και παθιασμένες. Αποπνέει μυστήριο, είναι εσωστρεφής, αξιοπρεπής, κυρία. Έχει οικονομικές ικανότητες και οξύ νου, για κερδοφόρες επενδύσεις. 

Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις της όμως και τα αρνητικά σενάρια γίνονται αιτία για να μην ευτυχεί μέσα από τα προσωπικά της. Αλλά και η σύνοδος του Πλούτωνα -βαρύς πλανήτης- με την Αφροδίτη της την κάνει πολύ κτητική και ζηλιάρα, της φέρνει απογοητεύσεις και δραματικά γεγονότα μέσα από τα αισθηματικά της. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενισχύει δυναμισμό, αποφασιστικότητα, αυξάνει την ικανότητα να ολοκληρώνει δουλειές, την κάνει αντικείμενο θαυμασμού από τους άλλους. Ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει μια παρορμητική προσωπικότητα, με υψηλές αρχές και μοντέρνες ιδέες, που φτάνει στην κορυφή της επιτυχίας. Το τετράγωνο του Αρη αυτου όμως -δυσαρμονική όψη- με τον Ήλιο και την Αφροδίτη της, φέρνει διαμάχες, επιθετική συμπεριφορά, διάλυση σχέσεων, καθώς και οικονομικές ζημίες, αλλά και καβγάδες στο σπίτι και στην οικογένεια. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, της χαρίζει ενθουσιασμό, δημιουργική ενέργεια, δυναμισμό και ευχέρεια να κατορθώνει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Η Σελήνη της στο ζώδιο του Αιγόκερω την κάνει παρορμητική, συντηρητική, αγχώδη, ντροπαλή. Δύσκολα χαλαρώνει και απολαμβάνει. Επιζητάει να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους μεγάλους, σημαντικούς, καταξιωμένους. Ισορροπεί όταν έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια, μια επιτυχημένη καριέρα. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη Σελήνη χρειάζεται την αγάπη και μάλιστα όχι με λόγια, αλλά με αποδείξεις. Όταν περνάει επαγγελματικά ζόρια, όταν πιέζεται εργασιακά, κλείνεται στον εαυτό της. Είναι φιλόδοξη, πιστή, αφοσιωμένη. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο της την κάνει ευχάριστη, κοινωνική, συνεργάσιμη. Στις φιλίες της τραβάει κάποια ζόρια -παρότι υπάρχει ένας μεγάλος κοινωνικός περίγυρος- κάποιες απογοητεύσεις. Καλύτερα της πηγαίνουν για παρέα, μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Το τετράγωνο του Κρόνου προς το Δία δείχνει άγχος, σε οικονομικής φύσης θέματα και ανασφάλειες όσον αφορά την εμφάνισή της και την κοινωνική της συμπεριφορά. 

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού της χαρίζει αποφασιστικότητα, σκέψη σε βάθος, οξυδέρκεια, δηκτικότητα. Το εξάγωνο του Ερμή στη Σελήνη τής δίνει πολλές ευκαιρίες για συνεργασίες, ξεγνοιασιά, καταδεκτικότητα.

Το ωροσκόπιό της πάντως  , της επιτρέπει να υλοποιήσει επιτυχώς τα μεγαλεπήβολα σχέδια και τις φιλοδοξίες της.

 Πηγη: http://www.oroskopio.com/celebrities_nomikou.php

1 σχόλιο: