Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


Με τον χιουμοριστικό και ανατρεπτικό του λόγο, τα πανέξυπνα και καυστικά του σχόλια, σατιρίζει  από τη συχνότητα του Alpha και το «Αλ τσαντίρι νιουζ», την ελληνική πραγματικότητα. Πρόκειται για έναν δυναμικό, μαχητικό, ανθεκτικό και πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη.


Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ζώδιο Ταύρος με ωροσκόπο Αιγόκερω. Σε αυτόν το συνδυασμό τα θετικά στοιχεία του Ταύρου εναρμονίζονται τέλεια με τα θετικά στοιχεία του Αιγόκερω. 
Είναι ένας άνθρωπος πολύ εργατικός και φιλόδοξος με θέληση και αντοχή, ιδανικά και αρχές, τα οποία δε θα πάψει ποτέ να τα υπηρετεί και να τα πιστεύει. Δε θα πατήσει επί πτωμάτων, αλλά και δε θα επιτρέψει κανείς να καταχραστεί αυτά που έχει αγωνιστεί να κερδίσει. 
Είναι υπομονετικός, επίμονος, σταθερός, νοιάζεται για το σωστό, το δίκαιο, αλλά και την ασφάλεια, την σιγουριά, την εξασφάλισή του. Το πείσμα και η μαχητικότητά του μαζί με το αστείρευτό του ταλέντο τον έκαναν έναν από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του. 
Ο Δίας, ο πλανήτης που βοηθάει τον άνθρωπο να ξεχωρίσει από τη μάζα και όχι μόνο, βρίσκεται στο γεμάτο ζωντάνια ζώδιο του Λέοντα. 
Το τετράγωνο του Δία προς τον ΄Ήλιο του, είναι η τυχερή όψη που βοήθησε την καριέρα του να εκτοξευθεί στο ζενίθ. 
Η Σελήνη του στο ζώδιο του Ιχθύ, αποκαλύπτει μια υπερευαίσθητη προσωπικότητα, με έντονα συναισθήματα, τρυφερότητα και ρομαντισμό, δοτική και ευσυγκίνητη στον πόνο και στη δυστυχία του άλλου. Το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Σελήνης, Κρόνου, Ουρανού, τον διατήρησε στο χρόνο, του έφερε κοινωνική καθιέρωση, δυνατούς φίλους και συνεργάτες. 
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και πνευματώδη Δίδυμο, του χάρισαν τα πολλά του ταλέντα. Ηθοποιός, παρουσιαστής, ερμηνευτής στιχουργός, σκηνοθέτης. Όμως πάνω από όλα είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος με φοβερή απήχηση στον κόσμο και με μεγάλη ικανότητα να δημιουργεί σε αυτόν που τον παρακολουθεί, εναλλασσόμενα συναισθήματα γέλιου, συγκίνησης, αλλά και έντασης και προβληματισμού. 
Του αρέσουν οι νέοι ηθοποιοί και θέλει πολύ να δουλεύει μαζί τους. Αυτοί όμως που έχουν ήθος, ευγένεια και κυρίως ταλέντο. 
Αν κατι το θελησει πολυ, δεν τον κουνάει κανείς από το στοχο του. Τα μηχανάκια της AGB κάθε φορά που θα παρουσιάζει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα χτυπάνε κόκκινο. 
Ο Κρόνος στο Σκορπιο, στον 10ο οίκο στο γενέθλιο χάρτη του, θα του δειξειπως η επιτυχια ισως να κατηητηθει ευκολα, μα η παραμονη στη κορυφη απαιτει θυσιες,αγωνα,πειθαρχημενη και σταθερη προσπαθεια.
Το τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ουρανό, θα του δημιουργήσει πολλές αναστατώσεις, θα του φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις. Συνεργασίες ετών, πολύ πιθανόν να διακοπούν και θα έχουν και οικονομικό αντίκτυπο. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή για να αντιμετωπιστεί αυτή η διέλευση, αλλά πιστεύουμε ότι την έχει. 
Ας δούμε όμως και τις αλλες όψεις του. 
Ο Ουρανος στον Κριό έως το 2018 στον 6ο οκο του, θα φερει ξαφνικες παραξενες συνεργασιες μεαλλοκοτους/εκκεντρικους ανθρωπους που με το δικο τους ιδιαιτερο τροπο, μπορουν να αφηνουν το στιγμα τους στον κοσμο.
Ας πουμε ομως λιγακι και τις διλευσεις στο γενεθλιο χαρτη του.
Φετος, ο Δίας στο Λιονταρι,  επιστρεφοντας στη γενεθλια θεση του (θα ειναι μια τυχερη αυτη/εχει επιστροφη Δια φετος) και διελαυνωντας τον 5ο οικο του, θα ενεργοποιησει ολα τα θέματα που αφορούν τη σχεση με τα παιδια, διασκεδαση, φλερτ και τη δημιουργικοτητα που βγαζει κανεις μεσα απο το εργο του ή τη δουλεια του.
Μεχρι τον οκτωβριο του 2014, ο Κρονος απεναντι απο τον Ήλιο του -το ζώδιό του δηλαδή- θα τεσταρει ολο ο φασμα των σχεσεων του και θα απαιτησει να διατηρηθουν μοναχα οι "σχεσεις-ουσιας", πετωντας εξω απο τη ζωη του ανθρωπους με τους οποιους ειχε μια πιο ωφελιμιστικη "σχεση αναγκης". 
Θα είναι μία περίοδος που μέσα από τις διάφορες δυσκολίες που θα του έχουν προκύψει, θα του εμφανιστούν ευκαιρίες που, αν τις αξιοποιήσει σωστά, θα ισορροπήσουν την κατάσταση. Εκείνο που πρέπει κυρίως να κοπάσει, είναι η αίσθηση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δε λέω, υπάρχει αυτή η ικανότητα, όμως κάποιες φορές χρειάζεται μέτρο. Πρέπει να ξέρεις και να μπορείς να σταματάς, χωρίς να ξεπερνάς τα επιτρεπτά σου όρια. 
Πιθανόν να βγουν στο προσκήνιο διαμάχες με δικηγόρους και δικαστήρια για οικονομικής φύσης θέματα. Στις επαγγελματικές συναντήσεις του μπορεί να μπλέκεται σε ατέλειωτες συζητήσεις χωρίς καμία κατάληξη. 
Οι φιλόδοξες διαθέσεις του και οι στόχοι του ενδέχεται να βρουν εμπόδιο από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. 
Πολύ πιθανές θα είναι οι αντιδράσεις σχετικά με τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί. 
Ίσως προσπαθήσουν κάποιοι να του απαγορεύσουν να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. 
Όμως ο Λάκης Λαζόπουλος είναι τόσο πεισματάρης και συγχρόνως τόσο πολύ τυχερός που στο τέλος θα κάνει το δικό του και θα δικαιωθεί.
Πηγη:  http://www.oroskopio.com/celebrities_lazopouloslakis.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου