Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Διάσημοι Σκορπιοί: Νατάσα Θεοδωρίδου


Η αγαπητή σε όλους μας Νατάσα Θεοδωρίδου έχοντας τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού στο ωροσκόπιό της δε θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα μαγνητική, διαισθητική, πιστή και ελκυστική. Με την πρώτη ματιά εκπέμπει μεγάλη θηλυκότητα και ανεξαρτησία αλλά δεν είναι έτσι. Είναι απλά μυστηριώδης. Θα πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της για να σου δείξει τον πραγματικό της εαυτό. Διαλέγει τους φίλους της προσεκτικά και όταν επιλέξει είναι πολύ πιστή και αφοσιωμένη.

Είναι γεμάτη ενθουσιασμό για τη ζωή και θέλει κάθε στιγμή της ζωής της να είναι μοναδική. Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο Σκορπιό (μια από τις τυχερότερες αστρολογικές όψεις που τη συναντούμε σε πολλά ωροσκόπια διάσημων ανθρώπων) λειτουργεί σα μαγνήτης που έλκει ό,τι θέλει να πετύχει. Ακόμα και στις άσχημες στιγμές της είναι τυχερή. Με την αυτοπεποίθησή της πάντα πετυχαίνει περισσότερα από αυτά που θέλει.

Ο Δίας στο Σκορπιό την έκανε να διακριθεί στη δουλειά της εξαιτίας της προθυμίας της να πέσει με τα μούτρα σ’ αυτήν. Υπερασπίζεται με πάθος και χωρίς διαπραγμάτευση τα πιστεύω της και τις ηθικές της αξίες. Έχει βαθιά πίστη στον εαυτό της. Είναι προνοητική, αποφασιστική και ιδιαίτερα τυχερή στα οικονομικά θέματα.

Ο Ήλιος της, επίσης σε σύνοδο με τον Ερμή είναι η αιτία που βγαίνει άθικτη ακόμα και από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, χωρίς άγχος. Έχει σταθερές απόψεις και συναισθήματα. Δεν είναι το άτομο που θα κάτσει να συζητάει για ιδέες, απλά θα δραστηριοποιηθεί να τις κάνει πράξη.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στα ωροσκόπια γυναικών παίζει η Σελήνη. Η Σελήνη της λοιπόν στον Λέοντα πέρα από το καλλιτεχνικό της ταλέντο, της αναδίδει έναν αέρα αυτοπεποίθησης και επιθυμίας να ηγείται. Είναι πρόσχαρη και αισιόδοξη και βλέπει τη ζωή πολύ θετικά. Είναι σχεδόν πάντα χαρούμενη. Αυτάρκης και αυτοδύναμη, συνδέεται συναισθηματικά με ό,τι κάνει. Έχει την ανάγκη να τη θαυμάζουν και να τη χειροκροτούν. Επειδή η Σελήνη σχετίζεται και με το σπίτι, της αρέσει να διακοσμεί το σπίτι της, έτσι που να φαίνεται το προσωπικό της γούστο. Της αρέσει να βρίσκεται σε ένα όμορφο περιβάλλον, αφού η Σελήνη στο Λέοντα δίνει μια φυσική αρχοντιά στο άτομο. Τοποθετημένη στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου της, της δημιουργεί μια συναισθηματική ανάγκη να βρίσκεται στη σκηνή, αλλά αυτό εναλλάσσεται με την επιθυμία της να απομονώνεται και να μένει μόνη.

Ο Ερμής της στο Ζυγό και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της δείχνει ότι δεν της αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές, γιατί έχει μια τάση να εξετάζει τα πάντα πολύ καλά πριν προχωρήσει σε μια δέσμευση. Η επικοινωνία με το σύντροφό της έχει μέγιστη σημασία για εκείνη.

Η Αφροδίτη της στο Σκορπιό δείχνει ότι στις σχέσεις της είναι πολύ ντόμπρα, αποφασιστική και ειλικρινής. Συχνά εκφράζει υπερβολικά συναισθήματα, ίσως είναι κτητική και μερικές φορές ζηλιάρα. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του φυσικού μαγνητισμού. Αγαπάει με πάθος και θέλει απόλυτη δέσμευση. Όταν βρει το σωστό σύντροφο θέλει μακροχρόνια δέσμευση και απόλυτη αφοσίωση.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (κατ’ εξοχήν καλλιτεχνική όψη) δείχνει τις καλλιτεχνικές της ικανότητες, το ρομαντισμό και τις ευαισθησίες της. Μαγεύει τους άλλους με τη γοητεία της ενώ διαθέτει ένα είδος εύθραυστης και διάφανης ομορφιάς που αιχμαλωτίζει. Αυτή η όψη προσθέτει δημιουργική δύναμη και μαζί με άλλες ενδείξεις βοηθάει στην αναγνώριση.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την κάνει να ανταποκρίνεται βαθιά στην αγάπη, στους ανθρώπους και στη ζωή γενικά. Έχει το σπάνιο προσόν του να βλέπει το καλύτερο στον καθένα, κι έτσι να τον βοηθάει να το εξωτερικεύσει. Η ομορφιά, η συμμετρία και η καλοσύνη είναι τα πράγματα που ζητάει στη ζωή της και τα βρίσκει! Η κατανόηση και η εκτίμηση της αγάπης είναι ενστικτώδης και είναι πλήρως προετοιμασμένη να δεχτεί τόσο τις ευθύνες της αγάπης όσο και τις χαρές.

Ο Άρης (κυβερνήτης του ζωδίου της) στο Ζυγό και στον 6ο οίκο της, την κάνει γοητευτική, γενναιόδωρη, ευγενική και συνεργάσιμη. Δεν είναι αυτή που θα φτάσει τα πράγματα στα άκρα, αλλά μπορεί να θυμώσει όταν αντιληφθεί την αδικία. Οι τσακωμοί και οι αντιπαραθέσεις δεν της αρέσουν. Η βασική της επιδίωξη είναι να κάνει φίλους και όχι αντιπάλους.

Καταναλώνει πολύ ενέργεια στη δουλειά και βρίσκει ευχαρίστηση μέσα σ’ αυτήν. Δεν έχει χρόνο για τεμπελιά και είναι κατά κάποιον τρόπο τελειομανής.
Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα αυξάνει το «χάρισμα». Ο κόσμος την ακούει ακόμα και αν δεν του αρέσει το είδος των τραγουδιών της, χωρίς να ξέρει ακριβώς το γιατί.

Ο Κρόνος στον Ταύρο δίνει μια έντονη ανάγκη για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Για να είναι ευτυχισμένη και άνετη, θα πρέπει να είναι τα καθημερινά της ζητήματα τακτοποιημένα και κάτω από αυστηρό έλεγχο. Η ίδια θέση της έφερε σημαντικά κέρδη από την τέχνη, τα οποία άξιζε, αφού αγωνίστηκε γι’ αυτό. Εξάλλου ο Κρόνος θέλει προσωπική προσπάθεια για να σε ανταμείψει.


Ρένα Μεντάκη is offline Σύμβουλος Αστρολογίας 
πηγη:  http://www.myhoroscope.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου