Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πρώτη εικόνα :  Ένα πανέμορφο δελφινάκι να παίζει με χάρη σε μιά όμορφη θάλασσα .
Ένα κορίτσι ,που έχει κάνει μιά εκπληκτική διαδρομή. Συνδυάζοντας κόπο και χαμόγελο, κατέκτησε κάθε στόχο της .
 Ας δούμε πως .
 Ήλιος και Ωροσκόπος στον Ζυγό .
Ντορέττα Παπαδημητρίου
Αφροδίτη, Ερμής και Ουρανός βρίσκονται στον 1ο οίκο , στον Σκορπιό , μας παρουσιάζουν ένα άτομο με έντονο προσωπικό μαγνητισμό και δημιουργικές δυνατότητες (Αφροδίτη).
Tο μυαλό είναι σε θέση να καταδυθεί σε απύθμενα βάθη συνειδητότητας, να κατανοήσει μεγάλα νοήματα και να σταθεί με σταθερότητα ,ίσως και αδιαλλαξία (Ερμής-Σκορπιός τετράγωνο Άρης -Λέοντας) έναντι όποιας αντίθετης θέσης και άποψης. Ο Ουρανός - με τίτλους στον Σκορπιό - δίνει ισχυρή θέληση, αποφασιστικότητα, ικανότητα να ξεπερνά εμπόδια.

Ο 2ος οίκος ξεκινά από το τέλος του Σκορπιού,  φιλοξενεί τον Ποσειδώνα στον Τοξότη  και δείχνει προβληματική διαχείριση στα κεκτημένα της (Πλούτωνας στον Ζυγό στο 12ο).

Ο 3ος οίκος ξεκινά από το  τέλος του Τοξότη εκτείνεται έως την αρχή του Υδροχόου και εμπεριέχει ολόκληρο τον Αιγόκερω. Εδώ βλέπουμε ανάγλυφα την βάση πάνω στην οποία δομήθηκε η ζωή της. Από την τρυφερή της ηλικία κυριάρχησε η επιθυμία  να είναι η καλύτερη , (κυβ3ου Δίας στον 10ο οίκο στην Παρθένο) ,ενώ όλες οι σκέψεις της προσδιορίστηκαν  στην  μία και μόνη φιλοσοφία , ότι η επιτυχία , έρχεται μετά από σκληρή δουλειά και προετοιμασία (συνκυβερνητης 3ου, Κρονος). Η οικογένεια στάθηκε στο πλευρό της και στήριξε τις αποφάσεις και τους στόχους της(ο Ουρανός κυβερνήτης του 4ου στον 1ο οίκο, Κρόνος από έξαρση κυβερνήτης του 4ου στον 11ο οίκο).

Ο πέμπτος οίκος, στους Ιχθείς, αυτός της δημιουργικότητας, της νεότητας αλλά και των θεαματικών αθλημάτων συντονίζεται με την αποφασιστικότητά της και τροφοδοτεί τις επίπονες προσπάθειες.(Ποσειδώνας στον 2ο οίκο στον Τοξότη, Αφροδίτη  στον 1ο οίκο  στον Σκορπιό - καλαισθησία, τέχνη).

Ο 6ος οίκος στον Κριό ,κατ' αρχήν δείχνει ότι κάθε τι πάνω στο οποίο εργάζεται, απαιτεί δύναμη, ενθουσιασμό και ψυχική ορμή. Ο κυβερνήτης , του 6ου οίκου ,Άρης, στέρεα τοποθετημένος  στον 10ο οίκο, στον Λέοντα της δίνει μιά διάκριση στον χώρο του αθλητισμού, καθώς υπήρξε πρωταθλήτρια στην Ρυθμική Γυμναστική .  

Ο 7ος οίκος στο τέλος του Κριού, δείχνει ότι ο γάμος έγινε σε νεαρή ηλικία, τελείωσε σύντομα (Ερμής στον Σκορπιό στον 1ο οίκο, τετράγωνο προς τον Άρη του 7ου οίκου , τοποθετημένο στον 10ο οίκο), αλλά απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά (η Αφροδίτη κυβερνήτης του 5ου οίκου, τοποθετημένη στον 1ο, στον Σκορπιό ).

Ο 8ος οίκος  ξεκινά από το τέλος του Ταύρου και δείχνει την εξουσία της πάνω σε θέματα κεφαλαιώδους σημασίας (αισθήματα, κεφάλαια Αφροδίτη στον 1ο οίκο, Σελήνη στον 10ο οίκο).

Ο 9ος οίκος ξεκινά από το τέλος των Διδύμων, αφορά όνειρα και φιλοδοξίες, που όμως είναι σταθερά προσδιορισμένα από την ίδια (Ερμής στον 1ο οίκο στον Σκορπιό ) αλλά εμπεριέχει ολόκληρο τον Καρκίνο και δείχνει ότι επεδίωξε και την πνευματική της άνοδο, αφού σπούδασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Αθηνών (Σελήνη εμπεριεχόμενος κυβερνήτης στον 10ο οίκο).

Ο 10ος οίκος στον Λέοντα δείχνει ότι η σταδιοδρομία της δομείται με σοβαρότητα και πολύ δουλειά, στον χώρο της τέχνης (σπούδασε την τέχνη της υποκριτικής) και του αθλητισμού(όπως προαναφέραμε ). Ο Άρης στον 10ο οίκο δίνει ενεργητικότητα και δυναμισμό, η Σελήνη απήχηση στο κοινό και δημοτικότητα και ο Δίας στον 10ο οίκο επίσης αλλά στην αρχή της Παρθένου, μας λέει ότι η πορεία είναι εξελισσόμενη  σε βάθος χρόνου.

Ο 11ος οίκος στην Παρθένο δείχνει ότι οι φίλοι της είναι ειλικρινείς, σταθεροί και σπουδαίοι, όπως δείχνει ο Κρόνος που βρίσκεται εκεί.
Ο 12ος οίκος της στον Ζυγό, δείχνει το διαζύγιο , αλλά φιλοξενεί Ήλιο και Πλούτωνα και δείχνει ότι ανταπεξέρχεται στις δοκιμασίες χάρις στην ακόρεστη διάθεση δημιουργίας  (Ήλιος ) και αναγέννησης  (Πλούτων).
Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το πορτραίτο ενός κοριτσιού που κρύβει μιά πολύ δυνατή ψυχή σε ένα λεπτεπίλεπτο κορμί .


Είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στον δρόμο που χάραξαν τα όνειρά της και είναι πολύ μακρύς ο δρόμος αυτός .
Έχει κάνει πολλές αξιόλογες δουλειές , αν και πολύ νέα ακόμα, αλλά θα δούμε σημαντικά πράγματα πολύ σύντομα .
Και θα μας εκπλήξει  !
Να είσαι πάντα καλά Ντορέττα !

 


Αν η ζωή σου ήταν χορός, τι χορός θα ήταν;( ρομαντικό βάλς, παθιασμένο τάγκο κτλ)

Μάλλον θα ήταν ένα αργεντίνικο ταγκό. Αγάπησα αυτόν τον χορό .Ταιριάξαμε αμέσως...


Πώς ήταν η εμπειρία σου στο «Dancing with the Stars» που σε ανέδειξε νικήτρια;
Ηταν πραγματικά μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη από όλων των ειδών τα συναισθήματα Χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι τέτοιο .Θα το έχω πάντα στο μυαλό μου με τα πιο όμορφα συναισθήματα .

Eμφανιζόσουν μαζί με τους Onirama και τη Σοφία Στρατή στο GothamCityStage. Μια νέα καριέρα στο τραγούδι ξεκινά; Πως είναι η συνεργασία σου;
Το τραγούδι το αγαπώ ,το δουλεύω μέσα στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά κι όταν ήρθε η πρόταση απ τα παιδιά ,χάρηκα πάρα πολύ που θα το δοκίμαζα και αυτό!Ήταν υπέροχα ,τα παιδιά ήταν οι καλύτεροι συνεργάτες και περάσαμε τέλεια.Το τραγούδι με ενδιαφέρει ,είτε μέσα από κάποιο μιούζικαλ ,είτε μόνο του!

Ξέρουμε ότι ξεκινάς  μία εκπομπή στο SKAI «Χτύπα ξύλο» που θα έχει θέματα που αφορούν το παιδί. Πως πήρες την απόφαση να κάνεις μία τέτοια εκπομπή;
Μου έκαναν την πρόταση και το είδα αμέσως θετικά μιας και έχει να κάνει με παιδιά .Και την θεματολογία της εκπομπής την ζω καθημερινά .Οπότε,είναι ένα αντικείμενο που το γνωρίζω και ήταν ότι καλύτερο για την πρώτη μου απόπειρα στην παρουσίαση .

Tι άλλο κάνεις αυτή την περίοδο;
Βρίσκομαι στο θέατρο Αθηνά με την παράσταση Hangover ,μαζί με Πέτρο Λαγούτη ,Μάριο Αθανασίου ,Πάνο Μουζουράκη ,Μάνο Πίντζη κ άλλους υπέροχους συναδέλφους!

Είσαι αισιόδοξη με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα;
Είμαι αισιόδοξη γενικά.Οσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα .Θέλω να πιστεύω ότι όλη αυτή η δοκιμασία θα μας κάνει πιο δυνατούς, πιο σοφούς!

Τι προτιμάς, θέατρο, τηλεόραση ή κινηματογράφο και γιατί;
Δεν μπορώ να διαλέξω γιατί είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους αυτά τα 3 είδη!Το σινεμά είναι η αγάπη μου, έχει μια απλή μαγεία,αλλά την ζωντάνια του θεάτρου δεν την βρίσκεις πουθενά και η αμεσότητα της τηλεόρασης επίσης μου αρέσει πολύ!Αγαπώ κ τα 3 είδη.

Tί λένε οι φίλοι σου για σένα; Πoια είναι τα προτερήματα και ποια τα ελαττώματά σου;
Αααααα ρώτα τους!χα χα.

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζεις καριέρα και οικογένεια;
Αρκετά. Πολλές υποχρεώσεις. Πολλές απαιτήσεις .Αλλά με κράτα σε μια ισορροπία ,όσο δύσκολο κι αν είναι,οπότε λειτουργώ καλά μέσα από αυτή την κατάσταση .

Πως είσαι σαν μανούλα; Ποια είναι η αγαπημένη σου δραστηριότητα με τους γιους σου;
Οτιδήποτε κάνω με τα παιδιά ,μου  αρέσει. Προσπαθώ να είμαι κοντά τους.Θα με χαρακτήριζα χαζό-μαμά ,αλλά ευτυχώς βρίσκω την δύναμη εκεί που πρέπει να βάλω τα όρια να το κάνω. Γενικά προσπαθώ να μπαίνω στην θέση τους και να μην ξεχνάω ότι κι εγώ στην ηλικία τους έκανα και έλεγα πολλά από αυτά που κάνουν και λένε.

Πως είναι το 24ωρό σου; Ποιες είναι οι αγαπημένες σου συνήθειες;
Νομίζω ότι μόνο ο καφές το πρωί είναι σταθερή αξία κάθε μέρα. Κατά τα άλλα κανένα 24 ωρο δεν μοιάζει με το προηγούμενο !Δόξα το Θεό ,έχουμε ποικιλία στην ζωή μας!! Χα,χα!

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου προορισμοί;
Νέα Υόρκη ,Ρώμη,Χανιά ,

Πόσο ασχολείσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση; Σε φοβίζει ο χρόνος;
Τόσο όσο. Δεν είμαι από τις γυναίκες που συνέχεια ασχολούνται μ αυτά. Δεν βάφομαι σχεδόν πότε εκτός δουλειάς ,είμαι χαλαρή σε αυτό το κομμάτι. Δεν φοβάμαι τον χρόνο που περνάει και πιστεύω ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα, οπότε ο χρόνος μας βοηθά να δείχνουμε πιο όμορφες μιας και μεγαλώνοντας είμαστε πιο συνειδητοποιημένες,πιο ώριμες ,πιο δυνατές.

Λόγω του πρωταθλητισμού έχεις καταπονήσει τον οργανισμό σου με εξαντλητικές δίαιτες; Ποια είναι τα μυστικά της σιλουέτας και της ομορφιάς σου;
Δίαιτες, ναι .Ως αθλήτρια έκανα και μάλιστα πολύ κουραστικές και στερητικές!Από τα παιδιά μου και μετά όμως, δεν έχω ξαναμπεί σε αυτή την διαδικασία. Τρώω λίγο από όλα και αυτό έχει φέρει σταθερότητα στα κιλά μου.Δεν έχει χρειαστεί να κάνω δίαιτα και δεν στερούμαι και τίποτα .

Ποιες ήταν οι ωραιότερες στιγμές της ζωής σου;
Η γέννηση των παιδιών μου,οι φάσεις που ήμουν ερωτευμένη ,το πρώτο χειροκρότημα στο θέατρο ,το πρώτο "σ αγαπώ μαμά ", πολλά....Δόξα το Θεό έχω να θυμάμαι πολλά όμορφα πράγματα. Ανυπομονώ για τα επόμενα!

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σου στιγμή;
Η φάση του χωρισμού μου,το ατύχημα του παιδιού μου πέρυσι το καλοκαίρι.

Ποια  χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας άνδρας για να είναι δίπλα σου;


Τι να σου πω τώρα...Αυτά είναι και  χημείες. Ποτέ δεν ξέρεις ..Σίγουρα θα πρέπει να είναι καλός άνθρωπος ,καλή ψυχή,να είναι έντιμος,να έχει πλάκα ,να μην είναι δειλός ,να μην είναι ψεύτης ,να έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει.Να ξέρει τί θέλει .!

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;
Δεν έχω ιδέα!Και πολύ μου αρέσει αυτό!!!Υγεία να έχουμε και η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν μπορείς πότε να ξέρεις που θα βρίσκεσαι σε 10 χρόνια!

Ποιο είναι το motto σου;
Follow your bliss!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου