Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ
Στοιχεία Γέννησης: 1 Ιουλίου 1967
Ώρα Γέννησης: 4:08 π.μ.
Τόπος Γέννησης: Καναδάς


Ανερχόμενο τηλεοπτικό αστέρι, μπόρεσε σε σύντομο σχετικά διάστημα να έχει την αποδοχή του κόσμου. Από το πάνελ του «Κους Κους», στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και μετα με μια δικη του βραδινη εκπομπη στον Alpha ,απεδειξε πως μπορει να πετυχει οποιο στοχο θεσει.  


Ειναι Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ. 
 Ένας συνδυασμός γεμάτος αντιθέσεις. Οι ευαισθησίες, ο οραματισμός, η φαντασία του Ιχθύ, συγκρούονται με τη λογική και την πρακτικότητα της Παρθένου. 

Η Σελήνη στους Διδύμους του χάρισε το πνεύμα, το χιούμορ, την υπερκινητικότητα. Οι πλανήτες στο Λιοντάρι τον έστρεψαν στην υποκριτική, στην παρουσίαση.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε σκηνοθεσία τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη και υποκριτική στη δραματική σχολή του Β. Διαμαντόπουλου. Έχει παίξει στα «Καμένα βούρλα» της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο «Ο Βασιλιάς κι εγώ» με τη Μιμή Ντενίση και στο παιδικό θέατρο του Δημήτρη Αδάμη. 
Τηλεοπτικα,  ολο τη φετικη σεζον (2013-2014) ηταν το πρωί ηθοποιος, το βράδυ παρουσιαστης. Το χειμώνα του 2010 εμφανιζόταν στο Giro’s Pommodoro κάνοντας stand up comedy και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αλλά έκανε και πέρασμα από κάποιες τηλεοπτικές σειρές όπως: Το κόκκινο δωμάτιο, Λατρεμένοι μου γείτονες, Singles.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά, αυτό το αρκετά ενδιαφέρον ωροσκόπιο. 

Καταρχάς η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή -έναν Ερμή στην Παρθενο (σε κυριαρχια ,δλδ στην καλύτερη του θέση) και στον έκτο οίκο, που είναι ο οίκος της εργασίας- του έδωσε από μία τυχαία οντισιόν, τη δουλειά στο Κους Κους, οπου τον καθιερωσε τηλεοπτικα και του πρόσφερε το εισιτήριο για τον κόσμο της showbiz. Στην εκπομπή αυτή ξεδίπλωσε τα ταλέντα του. Το χιούμορ, την κριτική, τον σαρκασμό, που του χάρισαν τη φήμη, τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό. 

Τα τετράγωνα της συνόδου αυτής με τον Ποσειδώνα, θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνα, κυρίως για εργασιακά θέματα. Αυτές οι όψεις τον κάνουν να μην είναι και τόσο σκληρός στην κριτική, σε κάποια πρόσωπα που δεν περνούν και την καλύτερη φάση στη ζωή τους. Αλλά και γενικότερα είναι πολύ ευαίσθητος, στα προβλήματα των άλλων. Επίσης, θα πρέπει να φυλάγεται από κατεργαριές, ενώ έχει την τάση να πέφτει θύμα απάτης ή σκανδάλου.

Ο Κρόνος επίσης στον οίκο της δουλειάς τον κάνει εργασιομανή. Δουλεύει σκληρά πολλές φορές ακόμη και εις βάρος της υγείας του. Είναι προσεκτικός, ακριβολόγος, αποτελεσματικός, αξιόπιστος. 

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, τον κάνει να του αρέσει η δράση, η κίνηση, η επικοινωνία, τον κάνει να ασχολείται με χιλιάδες πράγματα.

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία και τον Άρη, του χάρισε την τεράστια αγωνιστικότητα -από ότι δηλώνει, δούλευε σερβιτόρος για να σπουδάσει ηθοποιός- την αισιοδοξία, την αναγνωρισιμότητα, την αγάπη του κόσμου, αλλά και των ΜΜΕ. Αυτή τη χρονιά δεν υπήρξε έντυπο που να μην τον αναφέρει. 
Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο τον κάνει υπεύθυνο και ικανό να χειριστεί οποιοδήποτε ηγετικό ρόλο. Το τρίγωνο του Δία και του Άρη με τον Ουρανό, του δίνουν τρομακτικό δυναμισμό και θετική συμπεριφορά, τον βοηθούν να κατορθώνει πάρα πολλά, σε μικρό χρονικό διάστημα. Τομείς που του επιτρέπουν να εκφραστεί ελεύθερα, να πρωτοτυπήσει, του ταιριάζουν απόλυτα. 
Οι όψεις αυτές τον βοηθούν να πετύχει κάθε στόχο, που θα βάλει στο μυαλό του. 

Η σύνοδος του Άρη με το Δία δείχνει ότι η ενέργεια και ο ενθουσιασμός, συνδυάζονται για να παράγουν φιλοδοξία, η οποία συχνά οδηγεί στον πλούτο. Θα βγάλει αρκετά χρήματα από το χώρο της showbiz. Στο χαρακτήρα του φέρνει αυτοπεποίθηση -κάτι που φάνηκε αφού πολύ γρήγορα έγινε συμπαρουσιαστής- επιχειρηματική κρίση, τύχη, άριστη αίσθηση συγχρονισμού. Ιδιότητες που τον βοήθησαν να φτάσει στην κορυφή. 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, του έδωσε το ταλέντο του στην υποκριτική, τον έκανε ηθοποιό. Του αρέσει η καλή ζωή, τα χλιδάτα πάρτι, το φλερτ, οι διασκεδάσεις, τα λούσα και οι πολυτέλειες, οι εκλεπτυσμένοι ανθρώποι. Θέλει να είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος, θέλει την κολακεία, του αρέσει το χειροκρότημα. 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δεν μπορεί να του στεριώσει σχέση. Ενθουσιάζεται ευκολα και στη συνέχεια βαριέται. Εγωιστής, μυγιάγγιχτος, λατρεύει να είναι διαφορετικός και είναι πρόθυμος να πολεμήσει για την ανεξαρτησία και την ελευθερία του. Πολλές φορές σοκάρει τους άλλους με τα λόγια και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. 

Οι πολλές όψεις με τον πλανήτη Ουρανού στο γενέθλιο χάρτη του τον βοήθησαν να λανσάρει το δικό του Trendy look στην τηλεόραση και να περάσει. 

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα πολύ προχωρημένο άτομο, μία ιδιαίτερη προσωπικότητα που πάντα μέσα από νέες ιδέες, θα κάνει επιτυχίες. 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τον κάνει να είναι και καλός άνθρωπος με όνειρα, ευαισθησίες και φαντασία. Όνειρα όμως που θα μπορεί να τα πραγματοποιήσει. Οι όψεις του Ποσειδώνα δείχνουν επίσης το σουξέ του στην τηλεόραση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τον κάνει δημιουργικό και ευφυέστατο. Πρόκειται για μια πολύ χαρισματική προσωπικότητα. 

Οι συνεργασίες όμως είναι δίκοπο μαχαίρι γι’ αυτόν τον πολύ ταλαντούχο παρουσιαστή. Ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο στο γενέθλιο χάρτη του, μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες. Η ανάγκη του Πλούτωνα για έλεγχο φέρνει προβλήματα και αντιδράσεις συνεργατών. Η έλλειψη διπλωματίας επίσης μπορεί να δημιουργήσει πολλούς εχθρούς. Όμως είναι τόσο μεγάλη η αυτοπεποίθησή του, που μπορεί να αντιμετωπίσει ότι κι αν του παρουσιαστεί. 

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αυθεντικός, είναι αυτό που βλέπεις και ο κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιες παρουσίες. Καλή συνέχεια!

Πηγη: http://www.oroskopio.com/celebrities_moutsinas.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου