Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ναταλία Γερμανού...


 Ναταλία Γερμανού

Πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, στιχουργός, ραδιοφωνική παραγωγός. 

Είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Τοξότη. Η τρυφερότητα και η γοητεία του Καρκίνου εναρμονίζεται με την πληθωρικότητα και την αισιοδοξία του Τοξότη. 

Οι θετικές όψεις του Ποσειδώνα με σημαντικούς πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη της και τα μεγάλα τρίγωνα που σχηματίζονται, μόνο σπουδαία καριέρα θα μπορούσαν να δώσουν σε αυτό το πολύ προικισμένο κορίτσι. 

Η Σελήνη της στο ζώδιο του Κριού την κάνει αυθόρμητη και ενθουσιώδη και την ωθεί στο να αγωνίζεται, διεκδικώντας την πρώτη θέση. 



Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και καλοσυνάτο άτομο και αυτό γιατί εκτός του ότι είναι ζώδιο Καρκίνος έχει και δύο πολύ σημαντικούς 
πλανήτες στο ίδιο ζώδιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη. 

Ο πλανήτης όμως που κυριαρχεί στο ωροσκόπιο της είναι ο Ποσειδώνας, ο οποίος και την ανέδειξε. Άλλωστε κυβερνάει εκτός των άλλων την τηλεόραση, δείχνει την αγάπη για την ποίηση και την μουσική και χαρίζει σε αυτόν που τον έχει σε περίοπτη θέση στο ωροσκόπιό του, καλοσύνη, μεγάλη φαντασία, έμπνευση και δημιουργία.


Έχει γεννηθεί στην Αθήνα ενώ η καταγωγή της είναι από την Μυτιλήνη. Είναι η κόρη του αξέχαστου Φρέντυ Γερμανού και της Εριέττας Μαυρουδή. Εξαιτίας του διαζυγίου των γονιών της μεγάλωσε με την γιαγιά της Ελένη. Έχει πάνω από 30 πλατινένιους και 45 χρυσούς δίσκους στην στιχουργική της καριέρα. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την Ελληνική συμμετοχή στο φεστιβάλ της Eurovision και την πρώτη θέση που κέρδισε η Ελλάδα με την Έλενα Παπαρίζου και το «My Number One», σε στίχους δικούς της. 

Η επαγγελματική σταδιοδρομία της ως παρουσιάστρια αρχίζει περίπου το 1990. 

Τα τελευταία χρόνια την συναντάμε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Παρουσιάζε κάθε Σαββατοκύριακο την πρωινή εκπομπή «Μες την καλή χαρά» και κάθε Κυριακή το «Chart Show». 

Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά το ωροσκόπιό της. Είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Τοξότη. Νερό και φωτιά. Αισθάνεται, κατανοεί, συνεργάζεται, συγχωρεί, ακόμη και ενάντια των δικών της συμφερόντων. Μαζί της δύσκολα μπορείτε να πλήξετε. Οι συχνές και άκρως γοητευτικές εναλλαγές του χαρακτήρα της την κάνουν περιζήτητη σε κάθε παρέα. Σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα της είναι ότι συμβουλεύει και τις γνώσεις της θέλει να τις μοιράζεται. Όμως αυτές τις συμβουλές που δίνει στους άλλους, δύσκολα της τηρεί η ίδια. 

Ο Ερμής και η Αφροδίτη της στο ζώδιο του Καρκίνου της χαρίζουν τρυφερότητα, ρομαντισμό, γλυκύτητα, ευγένεια, δημιουργική σκέψη και αγάπη στην οικογένεια. Η επιβεβαίωση ότι την αγαπάει ο σύντροφός της, είναι απαραίτητη. Στην περίπτωση που αυτό δεν υπάρξει, δε θα διστάσει να φλερτάρει με κάποιον άλλον, μόνο και μόνο για να του προκαλέσει το ενδιαφέρον και να τον κάνει να ζηλέψει. 

Ο Κρόνος στο ζώδιο του ευαίσθητου και ονειροπόλου Ιχθύ και ο Ποσειδώνας στο ζώδιο του επίμονου και δυνατού Σκορπιού και τα μεγάλα τρίγωνα που σχηματίζονται μεταξύ αυτών καθώς και του Ερμή και της Αφροδίτης, της έδωσαν την επιτυχημένη σταδιοδρομία της. 

Οι θετικές όψεις του Ποσειδώνα προς άλλους πλανήτες δείχνουν τους εμπνευσμένους καλλιτέχνες και τους σταρ της τηλεόρασης. 

Οι θετικές όψεις του Κρόνου φέρνουν τεράστιες φιλοδοξίες, επίτευξη στόχων με σκληρή δουλειά και διάρκεια στο χρόνο σε κάθε επαγγελματική επιδίωξη. Πέρα από το ζεστό και υπέροχο χαμόγελο της, την τρυφερή και γοητευτική παρουσία της, υπάρχει μία πολύ συγκροτημένη, παραδοσιακή και σοβαρή προσωπικότητα. Με αυτοπειθαρχία, δημιουργικότητα, με διαίσθηση και φαντασία μαθαίνει μέσα από την εμπειρία της πώς να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.
 

Η Σελήνη της βρίσκεται στο ζώδιο του εκρηκτικού και φλογερού Κριού. Η απαράμιλλη αγωνιστικότητά της την βοηθάει στο να υλοποιεί τους φιλόδοξους στόχους της. Μεγάλο της ελάττωμα είναι η ανυπομονησία αλλά και οι θυμοί που μπορεί να μετανιώνει ή να ντρέπεται γι’ αυτούς αργότερα. Στις προσωπικές της σχέσεις αν δε βρει αυτό που απόλυτα ταιριάζει στην ψυχή της, δεν είναι σχεδόν ποτέ ικανοποιημένη. Οι συχνές κόντρες και οι διαμάχες διαλύουν τις σχέσεις της. Η δυσκολία αυτού του ωροσκοπίου έγκειται στην αρνητική όψη του Ήλιου με τον Άρη. Παρά, λοιπόν, τη στοργή και την τρυφερότητά που δείχνει στον σύντροφό της, δεν λείπουν οι διαφωνίες που οδηγούν σε ρήξεις.
 
Ο Άρης της βρίσκεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και την ωθεί να δουλεύει ακατάπαυστα και να είναι τελειομανής. Ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων τής έδωσε τα πολλά ταλέντα της και στον χαρακτήρα της την αυθεντικότητα και το χιούμορ. Τα τετράγωνα -αρνητικές όψεις- που κάνει προς τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, φρενάρουν και περιορίζουν κάποιες προσπάθειές της, φέρνουν ξαφνικά γεγονότα, κούραση, χρηματικές απώλειες, δογματισμούς και υπερβολές. Οι αντιθέσεις του Κρόνου με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δημιουργούν οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, καθώς και προβλήματα με φίλους και άτομα από το κοντινό της περιβάλλον.
 
ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΩΣ, ο Κρόνος απο το Ζυγό επηρέαζε δυσμενώς την Αφροδίτη της με αποτέλεσμα ένα αρκετά μεγάλο διάστημα να είναι μόνη. 

Ωστόσο ό,τι καινούργιο έχει γνωρίσει στην ζωή της, το φετινο Ιούνιο πολύ πιθανόν να περάσει κρίση. 

Ενδεχομένως τον ίδιο μήνα να τσακωθεί και με κάποιο συνάδελφό της. 

Παρόλα αυτά από το Φθινόπωρο ο διελαυνων Κρόνος στον Σκορπιό κανει τρίγωνο στον Ήλιο της -θετική όψη- θα εγκαινιάσει ή θα σταθεροποιήσει μια νέα συνεργασία ή μια νέα αγάπη. 

Ο Δίας στον Καρκινο από τις 12 Ιουνίου και για ένα περίπου χρόνο θα της φέρει πολλές εργασιακές ευκαιρίες, τυχη και ευκαιριες εξελιξης στον επαγγελματικο και αισθηματικο τομεα. 

Εγω ευχόμαι σε αυτή την γλυκύτατη και πολυτάλαντη κυρία, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες τόσο στην καριέρα της όσο και στην προσωπική της ζωή.